Service

Levertijd:
Uw bestelling wordt binnen 2 werkdagen na ontvangst van uw betaling verzonden. Indien wij uw bestelling door omstandigheden niet binnen 2 werkdagen kunnen versturen, ontvangt u hierover bericht van ons. Wij streven ernaar om uw bestelling op de dag van ontvangst van uw betaling direct te versturen.

Verzenden:
Voor het verzenden van uw bestelling maken wij gebruik van PostNL.

Verzendkosten:
Art en Design producten kunnen alleen worden afgehaald in verband met de kwetsbaarheid van deze producten. Wilt u toch gebruik maken van verzending van deze producten, neem dan even contact op via mail: bricksartbns@gmail.com of via telefoon: 050 – 4096900

Voor het verzenden van losse bouwstenen hanteren we een eenheidstarief van € 1,95 per bestelling.
In uw winkelwagen worden de eventuele verzendkosten duidelijk vermeld.

Betaalmogelijkheden:
Wij accepteren betalingen vooruit via bank of giro, betaling bij afhalen of betaling via iDEAL.

Veilig online betalen via Payment Service Provider ICEPAY.

ICEPAY maakt het als Payment Service Provider mogelijk voor webwinkeliers om diverse online betaalmethodes, zoals iDEAL, aan te bieden in hun webshop. Zo kunt u als consument binnen de webshop van uw online betalingen binnen een gebruiksvriendelijke en veilige betaalomgeving verrichten. ICEPAY is alleen verantwoordelijk voor de afhandeling van uw betaling en heeft geen invloed op de levering van uw online aankopen.

U kunt op de website aanvullende informatie vinden over uw online betaling via ICEPAY .

Retourmogelijkheden (herroepingsrecht):
U kunt uw bestelde producten, zonder opgaaf van reden, binnen veertien dagen aan ons retourneren. Wij zullen dan het aankoopbedrag inclusief betaalde verzendkosten aan u vergoeden. Indien mogelijk dienen de producten in oorspronkelijke staat en onbeschadigd te worden geretourneerd. Indien mogelijk in de originele verpakking. De verzendkosten voor het retourneren, zijn voor rekening van koper.

Klachtenafhandeling:
Wanneer u een klacht heeft over een product of iets anders dan kunt u een mail sturen naar bricksartbns@gmail.com. Wij zullen uw klacht dan zo snel mogelijk in behandeling nemen en u ontvangt hierover dan zo snel mogelijk bericht. Meestal is dit binnen één werkdag.

Privacy Policy:
Bricksart respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Bricksart zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

Algemene verkoopvoorwaarden: Klik hier voor de algemene verkoopvoorwaarden.

Indien u vragen heeft dan kunt u uiteraard altijd bij ons terecht. Klik hier voor de contactgegevens.